Individuele coaching

“Waar stof verdwijnt komt kleur vrij”

In potentie zijn bij ieder mens krachtige vermogens aanwezig om persoonlijk te groeien. In de coaching richt ik me op dit vermogen. Op basis van een persoonlijke leervraag onderzoeken we wat jou belemmert om volledig in je kracht te staan. Dit kunnen werk -en loopbaan vragen zijn als ook persoonlijke (levens-)vragen.
Door te kijken naar jezelf, je overtuigingen, je gedrag en het effect hiervan op anderen kom je tot inzichten. Je ontdekt waar het stagneert, en wat je kunt doen om het weer te laten stromen.

Jeannette Berckenkamp, Unitleider onderbouw J.H. Snijdersschool:
Ellen werkt altijd met je eigen wensen als uitgangspunt. Ze gaat uit van jouw situatie en de positieve punten daarin. Ellen is er goed in om je op een prettige manier aan het denken te zetten, waardoor je altijd iets leert over jezelf. Daarnaast durft ze ook haar mening te geven over jou of de organisatie, maar wel op een manier de je verder helpt. Ellen gebruikt heel veel creatieve werkvormen, waardoor iedereen zich altijd wel door iets aangesproken voelt. Na een dag met Ellen voel je vaak dat je een verdieping hebt gemaakt, terwijl je tegelijk ook vol energie zit.!"

terug naar aanbod